închide
tratamente-naturiste-miodezopsii

Miodezopsiile sunt, de obicei, tulburari vizuale usoare, cauzate de aglomerari de tesut fibros in corpul vitros, care lasa umbre mici (sub diverse forme) pe retina. La inceput, acestea pot fi greu de remarcat, deoarece se produc treptat ca parte a procesului de imbatranire. Remediile naturale pentru miodezopsii includ sfecla, ulei de ricin si tataneasa.

Retineti ca miodezopsiile apar treptat. Orice schimbari bruste sau tulburari vizuale trebuie sa fie verificate de un medic specialist pentru a va asigura ca nu este ceva mai grav.

SFECLA
Conservele de sfecla sau sucul de sfecla sunt un remediu natural pentru miodezopsii. Sfecla este extrem de hranitoare si contine luteina si zeaxantina, doi antioxidanti care sunt critici pentru sanatatea ochilor. Consumarea sfeclei sau sucului de sfecla va furniza aceste substante nutritive importante.

Puteti adauga pur si simplu sfecla in dieta zilnica. Din cauza continutului ridicat de fibre si a proprietatilor de detoxifiere ale sfeclei, incepeti cu o cantitate mica (de exemplu o sfecla mica) si cresteti la cantitatea dorita. Incepand cu o cantitate mare de sfecla dintr-o data v-ar putea provoca stres digestiv sau simptome de detoxifiere, daca nu sunteti obisnuit sa mancati sfecla.

Daca va hotarati la sucul de sfecla, atentie inainte de a incepe. Sucul de sfecla este un aliment extrem de concentrat care va poate face sa va simtiti destul de rau daca nu sunteti obisnuit sa il consumati. Cresteti cantitatea lent, dupa cum doriti.

ULEI DE RICIN
Uleiul ricin poate fi aplicat direct in ochi pentru a reduce miodezopsiile. Uleiul de ricin este folosit pentru a dizolva tot felul de cresteri si chisturi diferite in organism. Utilizati numai ulei de ricin presat la rece, fara Hexan. Utilizati o picatura in fiecare ochi la culcare. Aceasta va provoca un pic de vedere incetosata, deoarece este ulei. De asemenea, poate ustura la inceput, dar va lasa ochii foarte bine hidratati.

TAURINA
Un supliment de taurina este folosit uneori pentru a reduce plutitorii din ochi. Taurina este un aminoacid si antioxidant. Se gaseste in carne si nu in legume, asadar vecetarienii prezinta un risc deosebit pentru deficitul de taurina.

TATANEASA
Este o sursa de luteina din plante si promoveaza regenerarea celulelor. Ceaiul poate fi folosit ca picaturi in ochi. Ceaiul trebuie sa fie proaspat preparat zilnic si lasat la racit. Multi il beau zilnic pentru efectele sale antiinflamatorii, desi trebuie remarcat ca utilizarea sa interna este controversata.

Tags : bastoanefloatersflocoane ochimiodezopsiitratament miodezopsii
zamy

Autorul zamy

Scrieti un Comentariu